27.09.23 Gistel - Haaksbergen 378 km


Hadde tenkt å kjøre 400 km i dag men måtte gi oss like før. Det er 24 grader - helt utrolig temperatur denne tid på året. Igjen hadde vi en sen start - dro ikke avgårde før 11 men trøsten vår var da at rushtiden skulle være over. Det var den sikkert men det var helt enormt med trafikk og lange køer.


Trafikken rundt Antwerpen var hinsides. Og som alltid uendelig kø for Kennedy-tunnellen. Vi var enig om at vi aldri skulle komme denne veien mer men finne alternative ruter. 
Vi var lykkelig da vi kunne legge Belgia bak oss og kjøre på fine motorveier i Nederland, men må si at vi synes det var mer trafikk her enn det vi husker fra andre ganger vi har kjørt her. Så det var deilig med lunsjpause med en liten høneblund for sjåføren som synes det er slitsomt når trafikken er så tett at han ikke kan bruke cruisekontrollen. Mona hadde i utgangspunktet tenkt hun skulle overta kjøring når vi var kommet til Nederland men hun var dautrøtt hun også og istedet for høneblund måtte hun gå tur med hundene, så det ble Ray som kjørte i hele dag.


Første gang vi har sett advarsel om villsvin som krysser veien. Trodde heller ikke det var spesielt mye rådyr i Holland, det virker liksom som om alt land er dyrket, tenker liksom ikke at det er spesielt mye skog her.

Så fant vi da et lite sted på landet i dag også, nærmeste store by er Enschede og vi er 23 km fra grensen til Tyskland.


Og hvis vi syntes landlukten var gale i går så var den 10 ganger verre i dag. Nærmeste nabo er et svært åpent fjøs full av kuer. Synes synd i dem som må stå inne i det fine været med alle de fine grønne markene rundt. Men slik er visst landbruk i dag. 

Dyrene spiste ute i dag, det er jo så varmt og deilig men det skyer til utpå kvelden.


Så vi spiste inne i dag. Riktig internasjonal restemiddag. Pølse fra England, kylling og salat fra Frankrike. Øl fra Belgia. Vin fra Frankrike etc.etc.
Nå er det slutt på å være uten data. Her ute på landet i Nederland får vi 5 G !

Kommentarer