24-25.09.23 Folkstone


Forlater skogen i dag og drar mot kysten. 


Søndag er ingen hindring for shopping. Butikkene er åpne og det virker som om dette er en stor handledag. Vi skulle nå bare ha litt matforsyning til vi kommer til Frankrike på tirsdag så en enkel Sainsbury´s holder for oss i dag.

Vi kjører kystveien men lange deler av veien ser vi ikke sjøen for det er bygget opp mur km etter km - antagelig for å hindre oversvømmelse ved stor flo. Men tilslutt lå nå sjøen foran oss og ikke lenge etter tar vi inn på Folkstone Camping and Caravanning sin plass oppå klippene.
Vi var ikke blant de heldige som fikk plass med sjøutsikt men vi kunne høre brenningene slå mot stranden.


Flott rullestein strand hvor det var tillatt med å la hundene løpe løs men vi turde ikke slippe Albert løs - han brente alle broer i så henseende da han fikk øye på en greyhound tispe på stranden i Spania i vinter og stakk av. 

Og så var det underholdningen da ……. Vi trodde det var ille på campingplassen midt inni skauen - men her er det verken TV, data eller telefon !
Så da vi skulle bestille fergebilletter måtte vi ta nettbrettet under armen og gå opp en lang bakke for å finne dekning. 


Men bortsett fra det er dette den mest idylliske campingen vi har vært på her i England og deilig sommervær hadde vi også,så vi klager ikke.

Kommentarer