21.09.23 The Blue Anchor95 km å kjøre i dag så vi tar det med ro i formiddag.


Dusjet og støvsuget og tok en tur bort på gårdsbutikken rett over veien. La ikke dette bildet lure dere. Ingen grønnsaker nei, det ble pasties og kaker på oss i dag. Uff og uff. Ikke lett å komponere sunne måltider på 2 kokebluss. I dag skal vi overnatte på en pub så da MÅ vi nå klare å ankomme før kjøkkenet stenger !
Fine veier i dag - motorvei og brede landeveier med trær som vokser over veien og du føler du kjører i tunnell.


Her har vi ankret opp på «The Blue Anchor» - litt underlig navn på en pub milevis fra havet. Vi har parkert bak puben og det er en flott stor hage bak som dyrene kan kose seg i.

Vet egentlig ikke hva alkoholgrensen i England er - for oss er den nå 0 uansett - men vi fant det dog litt underlig å finne ladestasjon for el-biler på parkeringsplassen ! Ta deg en pint mens bilen blir ladet ! Ikke alle drikker alkohol (som vi trodde) øverst på bildet under skimtes såvidt en gjeng med lokale pensjonister som drakk kaffe og la puslespill ! 


Albert kose seg inne på puben - her har de egen barkrakk til hunde-gjester !!!! Det har vi aldri sett før.


Nærmeste lille by heter Crowborough og vi spaserte ned for å ta en titt men det var ikke noe spesielt. Da følte vi oss mer «hjemme» i pubens nabolag hvor det er fine hus og private skoler.


Og så fikk vi et utmerket måltid på puben om kvelden. 

Kommentarer