20.09.23 Bursdag i ChichesterMona har bursdag i dag og vi finner ut vi vil ha en formiddagstur inn til Chichester for å gå på kafé og så hadde vi noen britiske pund sedler som var gått ut på dato (hatt liggende hjemme siden før pandemien) som kun kunne veksles i en bank.  Bussen tar bare et kvarter eller så og slipper oss av ved katedralen og klokketårnet midt i byen. Vi har vært på omvisning i katedralen før så det hoppet vi over denne gangen. 


Så oppdaget Mona at her var en avdeling av hennes yndlingsbutikk «Sea Salt» og steamet inn. Fant ny regnfrakk og tunika som egentlig er litt dyrere enn hun normalt spanderer men så var det jo dette med bursdag da……….. så da var det bare for Ray å swipe kredittkortet. 
Så var vi på Costa kafe og spiste kanelbolle til kaffen og surret rundt en stund til før vi var klar for hjemturen.


Men så mistet vi bussen. Men hva gjør det når det er en pub ved busstoppet ? Klarer glatt et glass øl på 20 minutter før neste buss !Er noen dager siden vi spiste middag ute så vi hadde virkelig sett frem til et bedre måltid på den lokale puben The Travellers Joy i kveld. Gjett om vi ble lang i masken da vi ankom kl.20.05 og fikk beskjed: Sorry - the kitchen is closed. 
Da ble det et glass rødvin og litt potetgull. Så var det bare å tutle hjem til noen skiver med ost og skinke. Og Netflix premiere på filmen «Narvik». 

Kommentarer