18.09.23 Moreton - Southbourne 120 kmIkke så langt å kjøre i dag og lett kjøring på forholdsvis rolige motorveier. Vi skal til Southbourne - et lite tettsted som ligger mellom byene Portsmouth og Chichester. Her har vi faktisk vært to ganger før. Fin liten Camping and Caravanning Club plass med kort vei til alt du trenger.


Men underveis stoppet vi på et stort handlesenter der det var en Pets at Home butikk hvor vi kjøpte nok mat til å komme oss hjem. Her hadde de også tørrfisk så det var jo stas. Hvor stas dyrene hadde syntes det hadde vært med Halloween kostyme er vel heller tvilsomt så vi klarte å styre oss der.Etter den våte søndagen var det deilig med tur i solskinnet, det fine turområdet var noe vi husket fra tidligere besøk.


Noe som var nytt var at alle epletrærne på campingen var borte (hadde tidligere vært en frukthage) og at det var kommet opp et boligfelt på andre siden av gjerdet.
Tok en tur bort for å se og må si at det var et veldig fint bologfelt. Mange forskjellige hus men alle i samme stil og fine opparbeidede hager og grøntområder. Ikke som hjemme hvor alle har forskjellig belegning, gjerder og beplanting, for ikke å snakke om de som bor årevis på en steinrøys uten å gjøre noe som helst. 
Over til et hyggeligere emne: lokale puben «Travellers Joy» er fremdeles her og er hundevennlig så Albert fikk være med å ta seg en øl etter turen. Maggie er dessverre blitt altfor uoppdragen med årene til å bli tatt med. Vet aldri hva som skjer hvis det kommer inn andre hunder. Så hun får bare ligge hjemme og ta seg en høneblund mens vi andre går på pub.

Kommentarer