17.09.23 Dødskjedelig Dag i DorsetBortsett fra et par dager med høyere temperatur enn vi liker må vi si vi har vært heldig med været på denne turen, vi har jo snart vært på farten i 4 uker og ikke en gang tatt fram regntøyet. Helt til i dag. Det bare bøttet ned. Vi hadde bestilt søndag lunch på puben her men ringte og avbestillte da vi ikke orket å gå ut. 
Måtte jo ut med dyrene - men de gjorde nå unna sin business på rekordtid, grei sånn. Så da ble det å holde seg innendørs. Vanligvis pleier vi da å underholde oss med TV og internett - men her er ingen av delene !!!! Jammen er det noen år siden vi har opplevd. Heldigvis hadde vi en film og et par tv-programmer lagret og litt kryssord og en avis, men etter den fine turen til solfylte Weymouth i går var dette triste greier.


Dagens høydepunkt for oss var vel kanskje da «Bambi» kom tuslende forbi vinduet. For hundene var dagens høydepunkt da de skulle ut å tisse etter det var mørkt og det var fullt av frosker utenfor. Da ble det liv i leiren. Trodde kanskje at rottehunden Maggie hadde drept dem, men begge hundene bare snuste og løp etter dem. Hei og hå. 


Høsten er kommet ja. Hele bilen og markisen og mattene var dekket av furunåler neste morgen. Vaktmesteren strevde fælt med å få dem vekk men vi vil sikkert oppdage furunåler i bilen i årevis fremover. 


Sol neste morgen. Da vi kom til vår neste destinasjon og fikk TV tilbake så vi på nyhetene at det hadde vært flom flere steder og en gate hadde fått hager og biler ødelagt av en tornado - så vi var nå heldig tross alt.

Kommentarer