16.09.23 Weymouth

Utenfor campingplassen er det to ting: Moreton jernbanestasjon og en pub. Alt du trenger egentlig. Toget går til Dorchester og Weymouth og vi bestemte oss for Weymouth i dag. Delvis fordi det er en trivelig liten badeby og delvis fordi Ray lurte på om puben han og de andre dykkerne pleide bruke da han var stasjonert her i Royal Navy fremdeles eksisterte.


Vi lot gamlemor være hjemme å passe huset i dag og tok Albert med oss. Her venter han på sin jomfrutur med toget.
Det var vel en 15-20 minutter inn til Weymouth.


Lørdag og masse folk i byen. Og masse hunder. Halvparten av alle mennesker vi så hadde hund - mange hadde både 3 og 4 og de fleste av butikkene hadde du lov å ta dem med inn, det var bare å sjekke om det var klistrelapp på døren. 

Ble jo trøtt i beina og kaffetørst av slik byvandring så da var det godt å komme på en Costa kafé og få flat white og kanelbolle. Som vi klarte å spise uten at noen agressive måser (vi så ingen) snappet dem fra oss. Da hadde vel Albert gått til angrep tenker vi, liker å jage fugler. 

Veldig trøttende dag for en liten hund. Sovnet på toget hjem. Og vannhullet til dykkerne ? Ja den eksisterer fremdeles !


Men ellers ser det jo ikke spesielt lystelig ut:

Kommentarer

  1. Endelig lang oppdatering, var kjekt å lese og se fine bilder. Du har skikkelig bra kamera. Får reisefeber så nå gleder vi oss veldig til vår tur. Reiser 24. oktober.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar