10.09.23 Cornish PastySøndag i dag og under over alle under - discobaren på stranden holdt lukket. Så vi kunne nyte lyden av atlanterhavsbølgene mot stranden i hele dag. I går da vi var borti «byen» for å skaffe oss den lokale nasjonalretten pasty til middag var de utsolgt på Spar butikken så vi gjorde et nytt forsøk i dag og fikk fatt i 2 stykker på en av de lokale kaféene som vi tok med hjem. Pasty er en innbakt butterdeig fyllt med oksekjøtt, poteter og kålrabi. Veldig godt hvis den er laget skikkelig og det var denne. Nam nam.

Ble plutselig overrasket av en kraftig regnbye da vi var ute og søkte dekning under en parasoll med en kopp kaffe mens vi ventet på at det skulle gå over. Det er jo så forvirrende med alle disse kaffene så vi var heldig da vi kunne få en fullstendig oversikt:

Det ble flat white på oss. For øyeblikket er det favoritten. Vi var ute og spiste forleden og da vi etterpå ba om kaffe så servitøren noe fåret ut og sa at de bare hadde «ordinary» kaffe for espressomaskinen var gått i stykker. Vi ble jo bare glad - tenk å få vanlig kaffe ! Det er luksus det !Ellers har vi notert oss at disse surferne svirrer rundt i slik frotte kapper som du kan skifte klær i så da måtte vi ha oss hver sin vi også. Kjekt på  camping når du skal gå fra vognen og i dusjen.

Etter shoppingen parkerte vi Maggie i vognen og gikk tur på kyststien. Det var relativt kjølig og friskt etter regnet da vi satte ut men plutselig kom solen fram for alvor og det ble ubehagelig varmt å gå så vi snudde før vi egentlig hadde tenkt.
Hjem å spise pasty-middag og sove middag, det var jo deilig, hele gjengen tok en høneblund.


Tidlig på kvelden ble det igjen levelig for en liten tur. Var en snål solnedgang så vi lurer litt på hva slags vær det blir med dette. Det får jo morgendagen vise.

Kommentarer