08.09.23 BudeEr det ikke det ene så er det andre som det heter. I går satt vi og svettet i 31 grader og i dag syntes vi det nesten var kaldt da det plutselig var 20 grader. Det var ihvertfall så kaldt at vi risikerte å la Maggie ligge i vognen mens vi unge og spreke spaserte ned til sentrum, en sånn 15 minutter nedoverbakke. 
Vi hadde bare en kopp te og en halv banan før vi forlot heimen så vi var moden for en liten brunch nedi byen. Vi bestilte skive med bacon og pølse og fikk noen svære greier. Heldigvis hadde vi som alltid flust med doggie-bags i lommen så pølsen som var igjen ble delt mellom hundene til middag. Vi har som fast policy at hundene ikke får mat på cafe slik at det ikke skal bli utidig offentlig tigging ved bordet.
Tutlet litt rundt nede ved stranden og havnen men plutselig kom det inn tett havtåke, akkurat som en våt dis. Vi handlet da bare litt matvarer og jukset litt da vi tok en taxi opp alle bakkene hjem igjen. Måtte jo skynde oss hjem til Maggie som hadde vært alene i 2,5 timer !


Tåken holdt seg resten av dagen men det var såpass varmt at vi kunne sitte ute med sedvanlig kryssord og strikketøy. Største drama i dag var vel da Albert oppdaget en gressende kanin 2 meter borte - da ble det gauling ! Så han ble stengt inni vognen og fikk sove middag. Da var Maggie alene ute med oss og plutselig klarte hun å vrenge seg utav selen og stikke av under gjerdet. Vi trodde hun skulle jage kaniner men hun hadde bare luktet restene etter en grillaften, så vi dro henne ut der hun full av grillkull på labbene jafset i seg  noe gammelt halvråttent kjøtt. Aldri et kjedelig øyeblikk på ferie med 2 hunder. 


Kvelden ble nå hyggelig. Deilig lasagne med salat, litt rosa i glasset og åpningskampen i Paris i World Cup i rugby hvor vertsnasjonen Frankrike vant over favoritten New Zealand. 

Kommentarer

  1. Kjekt å lese og se bildene, flirer og koser meg. På Askøy har vi vel den aller siste sommerdagen i dag. Kos dere masse videre på ferien.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar