04.09.23 Taunton - Dulverton 63 kmPå denne campingplassen er det utsjekking kl. 12 og på den vi skal på er det innsjekking tidligst kl. 13. Så da er det jo perfekt med en times kjøring. 
Kjøreturen kunne vi i ettertid dele i 3: 20 minutter motorvei - 20 minutter ok landevei - 20 minutter smal vei med møteplasser. Himmel og hav. Kanskje hadde den egentlige ruten vært ok men vi tok feil og «damen» måtte finne altenativ. 

At vi midt oppi det hele kom inn i område som ikke hadde datadekning gjorde ikke saken bedre. Men vi fikk jo sett en del av landsbygden i Somerset og Devon som vi også såvidt svingte innom.
Skal si vi var lettet da vi svingte inn på campingplassen her i Dulverton i nasjonalparken Exmoor. Vi var her for 10 år siden og husket at her gikk en liten elv gjennom byen som Maggie hadde badet i.

 I tillegg var vi nå heldig og fikk plass under et kjempestort bøketre som ga oss skygge helt til kvelden kom. Og det kunne vi trenge, termometeret i bilen viste 28 grader da vi kom, men med skygge og lett bris var det levelig. 

En annen ting vi husket fra oppholdet her for 10 år siden var den koselige puben med flott uteplass rett utenfor campingen. Men den er stengt grunnet eierskifte og oppussing. Vi ble fortalt at den re-åpner om 14 dager men det hjelper jo ikke oss. Så da får vi ta et glass hvitvin/øl under vår egen markise da. Går greit det og.

Kommentarer