01-03.09.23 Taunton


Grunnen til at vi er i Taunton er at vi skal besøke familie i Wellington som er naboby og der var campingplassen full denne helgen så vi landet litt utpå landet utenfor Taunton i stedet. Fredagen ble laugardagen med 3 klesvask og støvsuging og dusjing. Da var Mona så sliten at hun måtte dra til Taunton på shopping - ren terapi etter alt slaveriet. 

Lørdag var det samvær med familien og vi var på Villa Verde i Wellington - en tidligere pub som nå er italiensk restaurant. Mye god mat og drikke.


Søndag returnerte vi til Cornish Farm camping og 26 grader. Litt vel mye for både 2 og 4 beinte men det gikk greit å sitte bak vår Silverscreen.


Utpå kvelden ble det kjølig nok for en tur og da gikk vi tur i nabogårdens frukthage. Ja det er lov altså. Public foothpath sto det. Her var det masse epletrær som skal bli til Cider, en spesialitet her i Somerset. 


Mandag morgen drar vi videre. Det er meldt sånn ca 25 grader hver dag denne uken så vi har måttet legge om planene litt. Vi hadde tenkt å besøke noen småbyer og overnatte på puber og parkeringsplasser, men det er ikke noe stas i disse temperaturene så søndagskvelden er blitt tilbrakt med å booke oss inn på campingplasser der vi håper på litt vann, sjø og bris. Greit med bobil, raskt å snu seg rundt og forandre planer etter været.

Kommentarer

 1. Så fint ni har det i Cornwall med familjeträff och varmt väder! Anna och Olof

  SvarSlett
 2. Jag trodde att det var Selina som kommit till Cornwall för att vara med på familjelunchen! Men det måste ju var Selinas kusine! Anna

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det er Selina. Harald tok bildet.

   Slett
 3. Så kos! Tok en stund før jeg fant dere på kartet, men er jo ganske langt syd dere er. Kos dere videre, her hjemme er nok høsten kommet nå.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar