25.08.23 Limhamn - Flensburg 353 kmDet ble broenes dag i dag. 3 stykker - Øresund - Storebælt - Lillebælt. Flotte anlegg men dagen ble langt fra flott for oss. Da vi skulle vaske opp i går kveld oppdaget vi at vi ikke hadde varmt vann og fikk opp en feilmelding på displayet. Så vi googlet og fant ut hva det betydde. Forsøkte forskjellige ting som ble foreslått men ingenting hjalp. Om morgenen tømte vi alle skap for å komme til berederen men vi kunne ikke se noe der. Så da var det bare å ringe rundt og vi fant et verksted 30 min unna som kunne ta oss kl. 13.30.
Så da ble litt mer tur og kaffe på terrassen. Ankom bobilverkstedet og etter en time fant teknikeren ut at det var en sikring som var gått så da var jo saken grei og vi kjørte lystelig videre. 
Vår opprinnelige plan var å kjøre til Kerteminde og tilbringe dagen der og overnatte men nå var jo klokken blitt 3 før vi forlot Malmø. 
Så vi bestemte oss for Flensburg hvor der er en veterinær som har lørdagsåpent. Vi har jo ormepillene til hundene som må taes pga innreise til England. 
Så kom dagens andre lille nedtur. Vi så at klokken kunne bli både 8 og 9 før vi var fremme så vi bestemte oss for middag på en veikro.


Fin søppelkasse var der i alle fall. Var nesten fristet til å kaste hele middagen oppi den men vi måtte jo ha mat så det var bare å tvinge den i seg.


Wienersnitzel og Fish and Chips til 338 DKK = 535 NOK. Nei her er det bare å komme seg ut av landet. Og nå går det unna for Mona kjører og hun er blitt riktig råner på disse fine motorveiene, så nå må Ray be henne om å ta det med ro.


Vi tar inn på Cittipark shoppingsenter i Flensburg. Her har de egen parkering for bobiler hvor du kan stå så lenge du vil. Her er sanitær stasjon for do og vann og bosspann. Og det er helt gratis ! Selve bobilparkeringen var full da vi kom men da parkerer folk på den vanlige parkeringen. Noen med store bobiler breier seg over 3-4 plasser, men vi beskjedne bybobilturister klarer oss med en.
Ray har store smerter i dag, må ta paralgin forte. Han mener bestemt det er en nyresten på vandring og vi vurderer mulig legebesøk i morgen hvis han ikke blir bedre. Eller kanskje dyrlegen har noe som kan hjelpe ? En liten hestekur ?

Kommentarer

  1. Kjedelig med smerter, må håpe det ordner seg og god bedring fra Kleppestø.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar