24.08.23 Fredrikstad - Limhamn 494 kmNydelig vær i dag og fin avreise fra Fredrikstad. Skulle gjerne vært der lenger men det ble ingen tid denne gangen. Dagens første stopp var harry-handel på Nordby-senteret like over grensen. Vi var vel de eneste som gikk inn der med bare en liten handlekurv. Folk trillet ut svære handlevogner med brett på brett med bokser med brus !  Vi kjøpte 4 rundstykker, 4 bokser med Pripps lettøl, en pose Løfberg kaffe og en Falukorv + ormetabletter fra apoteket. Sånn er det å leve enkelt i en liten bybobil. Vet ikke helt hva vi hadde hamstret på harry-tur, men det hadde ikke vært brus i alle fall. 
Ikke så mye å si om dagens kjøretur egentlig. Fint vær og fine veier. Svenske motorveier er jo en bilists våte drøm. Vel, litt veiarbeid var det men ikke mye. Og så falt vi for denne fine ærfuglen som var til pynt på en rasteplass, den også så ren og pen.Bobilfruen koser seg når hun kan koste nedover Västküsten i 100 km (av og til 110) som er den mest økonomiske kjøring for vår bil. 


Dagens destinasjon ble Limhamn Småbåthamn. For de som ikke er så kjent i Skåne er det like utenfor Malmø, rett før broen over Øresund. 


Flott sted her nede i havnen, stor park hvor vi kunne gå med hundene - og her er alt på stell; nydelig toalett for de tobeinte og egen bosskurv for de firbeinte. Hvorfor har ikke vi slikt hjemme ? I vår lokale park - Liaparken i Åsane ? For ikke å snakke om uteservering med alle rettigheter……
Vel, det ble ingen restaurant på oss - vi hadde jo kjøpt Falukorv - så bobilmiddag på oss. Og så har de noe her som vi heldigvis ikke har hjemme - nemlig Snurre Sprett ! Tror du ikke det satt en utenfor vognen ! Vel, han satt der ikke lenge og vi måtte leve med lukket dør tross 20 grader ute og begge dyrene hadde sin fulle hyre med å passe på om han kom tilbake. Vel litt moro må de jo ha etter å ha ligget i bur mesteparten av dagen. Maggie er blitt sliten nå, hun stresser jo slik når vi kjører, sitter og peser. Hvis alt går etter planen blir det bare et par timers kjøring i morgen, har planlagt en halv hviledag.

Kommentarer