22.08.23 Bergen - Røldal 181 km

Ja da var fellesferien og skoleferien over så da er det tid for pensjonistene å komme seg på veien igjen. Har jo vært hjemme siden mars så nå følte vi vi var mer enn klar for en ny tur. England er destinasjonen denne gangen og første etappe ble ikke spesielt lang. Mye som skal ordnes før du forlater huset, hundene skal ha sin tur og av alle ting måtte vi vente på postleveringen også pga nettbestilling av et nettbrett omslag. 


Så klokken ble 3 før vi forlot Åsane. Fint vær og fine veier første del av turen. Da vi kom til Gjermundshavn ble det vel en halvtime å vente på fergen og da vi kom på andre siden var det veiarbeid og atter veiarbeid med mye venting og hullete veier.
Neste gang vi skal over Haukeli skal vi kjøre via Jondal, det var det Google forslå men det hadde jo ikke vi vett til å følge.
Da vi kom til Røldal fant vi ut at det var på tide å slå leir - såkalt fricamping i dag - litt i ødemarken ved broen inn til et kraftanlegg.


Her har vi selskap av et tysk ektepar i bobil m/hund (Albert måtte jo boffe litt da) og 4 tyske ungdommer i telt. Vi tenkte kanskje det ble litt øldrikking og høy musikk fra den kanten men ble hyggelig overrasket da eneste vi hørte fra dem var en liten konsert på trompet (O Store Gud) fra en av dem stående på broen. Du kan såvidt se ham om du zoomer inn. Fantastisk akustikk fra fjellet.Så da gjenstod det bare litt tur med dyrene. En bedre middag med hjemmelaget Lasagne og litt nyheter på TV.
Kommentarer

Legg inn en kommentar