11.03.23 Knall og fall i FlekkefjordSol og fint i Flekkefjord i dag. Vanskelig å tenke seg at det er snøfokk mellom Stavanger og Stad. Hundene er trøtte etter magesjau og lange reisedager så de fikk være hjemme og passe huset i dag.

Rusletur i byen og litt titting i butikkene som endte med ny sommerkåpe for Mona. Men akkurat i dag synes sommeren langt unna. Mer påskestemning liksom.Etter butikkrunde MÅ man jo ha en kanelsnurr på deling med kaffe !

Så var det på tide å komme seg tilbake til dyrene. I løpet av natten hadde vi fått en 5 cm med nysnø og på parkeringsplassen hadde dette lagt seg oppå en frossen dam. Og VIPPS ! Der lå Mona strykeflat.Det gjorde vondt flere steder men mest vondt i hånden. Så da bar det i taxi opp til legevakten som er på Flekkefjord sykehus rett oppi bakken fra sentrum. Her ble hun vel tatt imot. Var 3 damen i dag med fall på isen. Røntgen viste brudd i håndleddet. Hun ble gitt en foreløbig gips og så vil Haraldsplass sykehus i Bergen avgjøre om det blir operasjon eller ikke.


Litt av en lørdagskveld.

Kommentarer