06.03.23 Chalon-sur-Saone - Soufflenheim 403 kmKjedelig dag i dag egentlig. Grått vær og 6 grader. I følge turistguiden skulle dette være en liten by med mange keramikkverksteder og utsalg. Men vi fant nå bare et par og med kaldt vær og mørke sigende på var det mer fristende å sitte i vognen og spise frossenpizza fra Carrefour som forøvrig var meget god. Hjulpet av litt rødt i glasset naturligvis. 
Vi er på en liten stellplass med bare 2 naboer, begge fransk og begge har hund. Det har ikke skremt vekk denne komiteen som ventet på oss da vi parkerte.


Måtte google litt for å finne ut hva de var. Ser ut til å være jordrotte/vannrotte/vånd og skal også finnes i Norge. Men vi har aldri sett noen slike før. Heldigvis har ikke rottehunden vår fått fjerten av dem ennå. Vi går ut og tramper i bakken og hoier litt før hundene får komme ut. Men som sagt, det er kveld og kaldt og begge hundene er trette etter kjøringen, vet ikke hvorfor.


Vi hadde stort sett gode flate veier med fint veidekke. Betalmotorvei mesteparten av veien og i dag kom fornøyelsen på 41 euro. Ikke la dere lure av navnet på byen - vi er fremdeles i Frankrike, litt nord om Strasbourg. Men i morgen står Tyskland for tur. 

Kommentarer