29.01.23 Sykling til besvær

Så er det gått en uke siden siste blogg. Ikke så mye aktiviteter som vi kunne ønske nei. Men vi fikk nå endelig prosjekt «Få Albert på sykkel» opp å kjøre da baksete-sykkelkurven endelig ankom. Vi fikk feil forsendelse første gangen så vi måtte  vente på en ny.
Mye bjeffing de første gangene vi var ute. Trenger ikke bjelle vi for å få folk til å gå til siden når vi kommer susende. Vi kaller den boff-bike. 


Men han har blitt bedre. Håper han kommer til å like det like mye som Maggie gjør - hun elsker å suse avgårde - vifter med halen. 
Og nå blir det nok en del sykling fremover tror vi ettersom Mona har hatt en liten ulykke og ikke kan gå særlig på tur i den nærmeste fremtid.


Kom syklende sakte på fortauet utenfor Mercadona, mister balansen og deiser i bakken. Slo seg kraftig på venstre side som hun landet på og klarte å forstue storetåen på foten på motsatt side på en eller annen måte. Vondt var det og 3 dager i stol på terrassen ble det. Ray måtte overta både matlaging og dyrestell. De får jo 3 turer for dagen her nede. 


Var veldig stolt da han klarte å lage stekt fisk med ris og brokkolini til middag. Og til og med måtte ta oppvasken. Dette var fredag. Lørdag hadde vi lettvint Lasagne fra fru Lidl.


Men søndag var heldigvis Mona såpass bra i foten at hun kunne halte seg ned i restauranten og få «Dagens» - som var Paella til forrett


Og Bacalao til hovedrett. Tenk at etter 13 år med bobil i Spania er det første gang vi spiser dette. Ikke spesielt imponert. Synes fiskemiddagen til Chef Raymond var bedre !

Kommentarer