19.01.23 Svipptur til CastellonIkke alt vi kan få tak i her i Benicassim med sine 18.000 innbyggere. Av og til må vi reise inn til Castellon som har 10 ganger så mange. En liten storby sett med norske øyne med andre ord. 


Mona ønsket seg en ny veske og Ray trengte flere t-skjorter. Vi hadde tidligere forsøkt oss på torsdags-markedet her i Benicassim uten hell og noe særlig med klesbutikker er her ikke.


Hei hvor det går. Er en stund siden vi hadde munnbind på men skal du med bussen er det ingen bønn. Vanlige bussen tar 40 minutter og expressbussen 20, men den går ikke så ofte.Fine parker og mange kafeer og livlig sentrum. Castellon er universitetsby så det er mange unge mennesker her.  Mange høye hus som ga mye skygge i trange gater, sikkert greit om sommeren men i dag var Mona glad hun hadde boblejakken med i vesken. Det var 13 grader i skyggen og 22 i solen ifølge diverse termometre rundt omkring. Men utetemperaturen spilte liten rolle i dag for Mona skulle kun ett sted: i departementsbutikken El Corte Ingles.


Fikk litt dånedimpen da hun oppdaget hvor ekslusivt det var men fant heldigvis en avdeling som het «Casual» hvor prisene lå sånn midt i mellom Benicassim-markedet og Gant-avdelingen. Så da ble det 3 t-skjorter på Ray og rumpetaske og hatt på Mona. Svært så fornøyd med ekspedisjonen.

Kommentarer