03.01.23 Rolls Royce sykkelkurv

Når du har en lavbent terrier på 11 år og en kortbeint liten kar på 9 mnd som skal inspisere hvert eneste tre og lyktestolpe underveis kan det ta sin tid å komme seg steder. Og da er det greit å ha en liten sykkel å ty til. Maggie er meget sykkelvant. Hun har blitt transportert i ryggsekk, i bag på styret og i kurv på bagasjebrettet. Den før omtalte ryggsekken (K9 - sekk for hunder) passet henne for ca 2 kg siden så vi trodde den skulle være ideell til Albert, men testet det ikke før vi dro. Så her ble det full panikk i sekken for å si det mildt og Albert klarte altså å klatre ut og omtrent sitte seg på hodet til mor. Og slik kan vi jo ikke ha det. 


Heldigvis er det en velutstyrt sykkelbutikk borti handlegaten så der dro vi. Det var kun en av kurvene som passet vår sammenleggbare Brompton så vi hadde ikke mye å velge mellom egentlig. De kunne montere den for oss - tok en halvtime - så da headet vi til nærmeste kafe.
Da Mona skulle reise seg hørte hun en spjærende lyd og oppdaget en 10 cm lang flenge i buksebaken (nyinnkjøpt joggebukse), det var en skrue som stakk opp av setet. Kunne vi forlangt kompensasjon fra kafeen mon tro ?
Vi tuslet nå bare tilbake til sykkelbutikken. Det fikk vi dagens andre sjokk: 69 euro !!!! Da var det 12 euro for montering. 


Vi har trillet noen ganger opp og ned i vår lille gate på campingen og det er litt sånn bob bob. Ikke helt happy nei men til den prisen får han jammen sitte stille !


Litt stolt av middagen i dag. Vegetar pastasalat - alt kuttet og preparert egenhendig. Og grønnsakene bakt i vår hendige lille ovn - en Remoska - som bare bruker 400 watt. Veldig populær blant engelskmennene. Noen bruker den faktisk hjemme også !



Kommentarer