02.01.23 Tilbake til hverdagenNå er nå liksom julefeiringen over for oss synes vi. Ikke at det har vært allverdens feiring heller for å si det mildt. Butikkene er åpne så det blir litt shopping i dag. Vi sykler til Konsum, det er ca 10 minutters sykletur. De har en del ting de to andre her (Lidl og Mercadona) ikke har, som f.eks. engelsk marmelade. Men ellers er butikkene velutstyrt, bevares. Fiskedisken imponerer jo alltid en bergenser ! 


Her peker du på fisken og så sløyer de og fileterer - tenk 3 damer i fiskedisken her i vårt lokale supermarked (Mercadona). Vel, det er EGENTLIG ikke vårt lokale supermarked. Den ligger i gaten på vei til stranden. Liten nostalgisk sak. Ser ut som de supermarkedene vi fant i Spania i 1972 da vi var på Interrail. Har ennå ikke satt mine bein innafor.


Om mandagen er kylling og chips «Dagens» og da gidder ikke mor lage middag. Porsjonen er så stor at ikke nok med at det er middag til oss, men også en dag eller to med kylling til dyrene. Så dette blir nok et fast innslag. Litt kjølig i luften i dag så da var det deilig med litt fyr på peisen.Kommentarer