31.12.22 Takk for det gamle


Vi har fremdeles gode dager på Bonterra. Alltid noe å gjøre. Hunder som skal på tur, shopping, husvask, klesvask. Apropos klesvask. Opplevde noe vi ikke har opplevd før. Vasket en ladning med klær men ønsket ikke å bruke tørketrommelen så vi hang klærne på snor i stedet. Og her er det så vindstille at selv om klærne hang ute hele dagen i solen var de fremdeles ikke tørr da kvelden kom. Og kvelden kommer jo tidlig her, når solen går ned kl. 18 blir det mørkt med en gang. Så den hang ute i 2 dager før alt var tørt. 
Ca. Annen hver dag går vi tur med hundene på stranden. Vil ikke gå hver dag for å unngå fastsatte rutiner som lett blir til «masing». 


Nå har Maggie også fått klessnor så nå har begge frihet under kontroll. En av dagene gikk vi litt sent på dagen og solen var nesten gått ned da vi kom hjem men begge hundene måtte dusjes, de blir jo full av sand. Det er fin hundedusj her på campingen , varmt vann og greier. Men så merket vi forskjell på rasene våre. Maggie var helt ok å ligge ute på terrassen men Albert skalv og frøs.


Så da ble det jo varme tepper og et varmt fang for ham. Da var han fornøyd. Og far fikk et glass øl så da var han fornøyd. 
En kveld Mona og Albert tok en kveldstur på egenhånd oppi byen oppdaget vi at det var hundrevis av folk som sto/satt ute og drakk/snacket i de bilfrie smauene. Det så så koselig ut så hadde Mona hatt penger med hadde hun slått seg ned og tatt et glass rødvin hun også. Så det får vi ha tilgode. 


Ellers er vi begynt å spise middag tidlig på dagen. Da kan vi koke ute eller gå ut og spise og sitte ute så Albert kan være med. Vi orker ikke ta med Maggie lenger, hun er så hissig på sparkesykler og alt som ruller at vi kan aldri slappe av. Når vi tar «Dagens» som på bildet over får vi f.eks. kylling, pommes frites og salat for 12 euro. Det er alt vi trenger egentlig. Hvis vi spiser middag er det en fast 3 retters meny til 15,95 euro (var 13,95 da vi var her i februar) og det er altfor mye mat for oss. 


Det er nyttårsaften i dag og tidlig kveldstur med dyrene. Det er vel bare et tidsspørsmål før det braker løs. Vi har ikke vært i Benicassim på nyttårsaften før men de smeller opp fyrverkeri ved hver minste lille fiestas så vi regner det blir noe solid i kveld.


TAKK FOR THE GAMLE !

Kommentarer

  1. Lengter ned igjen, har bestilt til Albir i oktober. Kjekt å lese/se godt nyttår til dere.

    SvarSlett
    Svar
    1. Godt nyttår til dere også.

      Slett

Legg inn en kommentar