26.12.22 Vanlig mandag


Dette bildet er fra i går. Det var nok ingen søte senorita-dachser i julepyjamas på strandpromenaden i dag.


Bare helt vanlig. Vel, ikke helt vanlig for det er tydeligvis skoleferie og mange familier her med barn, ellers er det jo for det  meste pensjonister her. Blir liksom aldri enig med oss selv om dette er en turistby eller ikke, men det er vel en by med begge deler. Som våre egne sørlandsbyer hvor det bor fastboende hele året men blir befolket av feriegjester om sommeren. 
Bak campingen er det en byggeplass og der var der full aktivitet igjen i dag. Ikke mye tradisjonell spansk arkitektur lenger. Vet ikke om de ferdige husene er permanente boliger eller ferieboliger, men tomten over her skal bli feriebolig med svømmebasseng for en fotballspiller i Real Madrid ble vi fortalt av en av arbeiderne som kom opp til gjerdet for å klappe Albert, han har sin sjarm den karen ja.
Om kvelden gikk mor og Albert tur på strandpromenaden. Den er nydelig opplyst med gammeldagse lykter som dessverre ikke vil vise med dårlig mobilkamera. Vi synes liksom at det er passelig med folk i byen nå på denne tiden av året men vi må jo undre hvordan her ser ut i august når du ser hvor få av (det vi tror er) ferieleilighetene som er bebodd. 

Kommentarer