23.12.22 Full fart på strandenVæret er fremdeles nydelig og vi tar vår sedvanlige morgentur på stranden. Begge hundene løper løs og vi håper jo alltid at Albert skal treffe en søt lite senioritahund han kan leke med. Vel i dag fant han en men hun var IKKE liten akkurat. En spansk galgo kom farende (spansk veddeløpshund) og Albert og Maggie fòr etter. Det var greit så lenge de løp i ring men så løp tispen videre med Albert hengende etter. Maggie returnerte til mor, fikk bånd på og så løp vi etter og skrek: ALLBÆÆÆRTT - til halsen var sår  - uten respons. Mor var nervøs for at de skulle forville seg ut i trafikken ved enden av stranden men heldigvis stoppet eieren opp og tok hunden i bånd og grep fatt i Albert sin sele. Mor stakkar (på randen av hjerteinfarkt) sa Gracias Gracias da hun endelig fikk pusten tilbake.


Kom så hjem og besvimte oppå 3 puter på sofaen. Og mor hadde klart å forstrekke en muskel og kunne nesten ikke gå.Ikke den beste av dager for rekonvalesens på terrassen. Her er det fremdeles høst liksom og masse svære blader som faller av trærne. For å få det til å se fint ut til jul har den lokale vaktmesteren tilbrakt timesvis på campingen med en særdeles bråkete blad-blåser - fryktelig irriterende å høre på. Tilslutt kom det en feiebil fra kommunen og kostet dem opp. 

Mona har fremdeles problemer med den ene hoften etter morgenens greyhoundrace på stranden så hun måtte sykle på butikken rett over gaten. En del shopping som må på plass, men menyen julaften har vi ennå ikke klart å bestemme oss for.

Om kvelden satt vi ute og drakk kaffe og spiste «Panettone» julekake klokken 9 om kvelden. Det har vi aldri gjort før, aldri hatt det så mildt om kvelden før. Deilig. Både været og kaken.

Kommentarer

  1. Skulle vært Benny Hill- musikk til den videoen på standen🤣hilsen Selina

    SvarSlett
    Svar
    1. Har ikke lært meg å legge til musikk ennå, et fremtidig prosjekt !

      Slett

Legg inn en kommentar