22.12.22 Sommer og solI dag hadde vi 20 grader midt på dagen. Kan ikke drømme om noe bedre vær enn det. Selv varmesøkende dachser var fornøyd. Slumrer på terrassen. Utelivet har gått seg til, hundene er blitt vant med nabolaget som nå består av omtrent 80 % hundeeiere så om det kommer et boff i ny og ne regner vi med det går greit.


Dagen begynner nå med løpetur på stranden. På hjemveien måtte vi stoppe og beundre den lille palmen utenfor resepsjonen. Hva var det for noe rødt i bunnen ? Julepynt ? Noe nissen har kommet med ? Frukt ? Ikke vet vi.Så hjem til frokost og slaraffenliv på terrassen. For de 4 beinte i alle fall. Vi voksne har nå en del ting som skal gjøres. Handling og lage mat og slikt. Ray var hos frisøren og shinet seg opp til jul. 14 euro og da var både hår og skjegg m.m. tatt. Mye julepynting rundt omkring. Også her på campingen, det lyser og blinker alle veier. De har satt opp premie til beste dekorerte bobil. Vi har ikke tenkt å delta i den konkurransen.
Vi begrenser oss til 3 snømenn på hattehyllen.  I kveld tok vi en tur opp i handlegaten som var julepyntet men dessverre kommer det ikke særlig godt frem med mobilkamera. 

Kommentarer