17.12.22 Hameln - Bad Bellingen - 591 kmHuttetu - minus 6 - både Albert og vi andre hadde vel mest lyst å holde oss under dynen i dag men det nytter ikke når vi har mange mil å kjøre. Vi ønsker å holde kjøreplanen i dag så vi forlater Hameln kl. 8.45 som er ny pers. Og da uten frokost for de tobente. 


Ikke mye vi fikk se av Hameln men kanskje vi kommer tilbake en annen gang. Takket være «damen» fikk vi i dag en grundig tur gjennom utallige landsbyer og flotte landlige områder før vi endelig kom oss på motorveien. Kjørte minst 1 time, noe som var helt unødvendig. Men slik blir det når du trykker på OK knappen uten å studere ruten og andre alternativet. 
Men da hadde vi jo ikke fått med oss dette nydelige julekort-landskapet. 


Hei folkens !!!!!! NÅ er det på tide med en tissepause og litt snacks her altså !Snakk om snacks - får du kyllingbaquette i Tyskland er kyllingen panert som en snitzel - det syntes Albert smakte helt fortreffelig. Det må være hans tyske gener - dachs er jo Tysklands nasjonalhund. Vi andre kunne styre oss. I tillegg var vi utsatt for et lite (egentlig forventet) sjokk: mens vi spiste lunsj tømte vanntanken seg og rant ut under bilen ! Det er noe den gjør automatisk når det blir for kaldt for at vannet ikke skal fryse. Og nå er det jo minus 6-8 grader. 
Så nå må vi bruke våre medbrakte 5 liters flasker til alt fra oppvask til doskylling. Så fikk vi frost-tåke på motorveien de siste timene vi kjørte og det var veldig slitsomt men vi kjørte til Bad Bellingen som planlagt. Her var vi i januar 2020 . Her er det stellplass utenfor et spa og en fin park til hundene og butikk ved siden av. Det er glatt alle steder så noe tur i parken ble det ikke i kveld. Dagens lille høydepunkt var mobil kylling og pommes frites kiosk utenfor butikken. Så slapp vi stakkars vannløse både matlaging og oppvask !Kommentarer