15.12.22 Møtes i Middelfart

Så var vi klar for vinterens store eventyr - ja det blir Spaniatur i år også. Og med minus temperaturer og masse snø i Bergen er vi virkelig stor-motivert for å dra. 
Og med et julepyntet Tyttebær drar vi lystelig avgårde. 
Første del av turen foregår i separerte former. Ray,Albert og Maggie tar MS Stavanger til Hirtshals. Albert er førstereisgutt mens Maggie har tatt båten flere ganger men det er første gangen vi har hatt hundelugar. Maggie syntes det var stas med sofakos og Tv på lugaren. Fin og stabil overfart til minus 3 i Hirtshals. Men fine tørre veier.


Mona tar ettermiddagsekspressen til Oslo og overnatter på nord-europas minste hotellrom. Men sover som en sten og etter en utmerket frokost krysser et islagt Oslo for å ta toget til Danmark. 
Det blir en lang dag på toget gjennom et snøfylt Sverige.


København er like kald som Oslo men på dagens endedestinasjon Middelfart er det heldigvis null grader og rene fortau. Endelig kan hundene luftes uten å få salt på potene. 
Lykkelig gjensyn med «gjengen» og med et glass rødvin og en kylling nudel  take away var vi klar for natten på fine bobilparkeringen i havnen i Middelfart. 

Kommentarer