13-14.08.22 Costa del Eikelandsosen


Etter en liten morgenpromenade lang sjøfronten i Os var det på tide å lette anker for nye eventyr.
Kort kjøretur til Hatvik der vi tok fergen M/F Årdal. Strålende sol og denne fergen hadde ikke soldekk ! Så Alberts første fergetur ble tilbrakt på bildekket, gikk jo greit det også. Så var det kort kjøretur fra Venjaneset til neste destinasjon Eikelandsosen Bubilcamp.

Her var det bare å få ut stolene og nyte været og utsikten. Her er en Thai take away på plassen og en Bunnpris butikk. Like borti gaten er det Fjordˋn senter med en del butikker. Det er godt og varmt.


Albert syntes det var deilig å ta en høneblund i vognen. Det er deilige 21 grader. Neste morgen våkner vi til varsel om 24 grader så vi beslutter å være her en dag til istedet for å kaste bort soltimer på å kjøre. Vi er jo blitt litt sulteforet på sol denne sommeren.
Vi sitter for det meste i skyggen av et tre og drikker kaffe og løser kryssord. Fant en liten badevik til Maggie så hun fikk svømt litt. Albert og mor var fornøyd med litt vassing opp til knærne. Det var helt fullt (18 biler) lørdag kveld. De fleste forsvinner søndag ettermiddag, bare vi og en 3-4 andre pensjonister er igjen da kvelden kommer. 

Kommentarer