19.08.22. Nydelig i NevlunghavnNydelig dag med blå himmel og deilig temperatur.


Oppi bakken er der et bakeri med uteservering som er meget populært på en dag som denne. Vi traff et norsk/engelsk ektepar som var på dagstur fra Sandefjord og som hadde en 5 år gammel norfolkhanne kallt Jackpot. Han var spansk og prøvde sin spanske sjarm på Maggie uten synlig hell. Ekteparet bodde i Javea i Spania og der har jo vi vært så da ble det mye å snakke om. 


Så måtte jo Maggie få sitt morgenbad. Hun er blitt helt vanngal i det siste. Albert vasser til knærne og det er jo ikke særlig langt for en dachs !Vi går tur på den fine Omrestranda hvor der er en campingplass på enden. Ser ut til å være mange faste plasser - det er det jo på de fleste campingplassene her i Vestfold, og for en ca. 15-17 år siden var vi en av dem da vi hadde fast plass på Brunvall camping. Så vi er på gamle trakter. Så da vi drar videre i 3 tiden vet vi hvor vi skal bunkre - på Meny butikken i Helgeroa - den er helt på høyde med franske supermarkeder.


Og der har de til og med en høy bilvask så vi får vasket Tyttebæret etter å ha kjørt på våte veier. Fredagsvask må til.
Og nå setter vi kursen mot Stavern - hundevennlig distanse sånn 20 minutter !


Underveis kjører vi forbi gårder med lokal spesialitet - løk ! Ligger her midt på bildet ferdig til plukking.

Kort tur rundt i byen i dag, vi skal være her til søndag så vi har hele morgendagen til bytutling. Bobilparkeringer heter Solsiden og ligger ved Solsiden sjømatrestaurant ved marinaen/gjestehavnen. Men vi nyter medbrakt i kveld - deilig fiskesuppe og krabbe fra Meny i Helgeroa.

Kommentarer