18.08.22 Grått men aldri kjedelig.


Grå himmel i dag så vi bestemmer oss for å kjøre videre og gjøre litt shopping. Men først må hundene få morgenturen sin. Fine turstier i sluseparken og så traff vi en hel skoleklasse på tur så Albert fikk masse kos og oppmerksomhet og Maggie fikk luske på ender. 
Vi hadde også fornøyelsen av å dusje i det flotte nye sanitærhuset. Du hadde et helt baderom m/wc til disposisjon. Det var så delikat og helfliset at vi følte at kanskje det var på tide å pusse opp hjemme ! 


Kjørte til et shoppingsenter i Porsgrunn fordi far «måtte» ha seg et Kindle brett. Og da der også var en Musti butikk der måtte vi jo la hundene få seg en shoppingrunde også. De synes det jo er stas med en butikk de får lov å komme inn i, og så forsøker de alltid å naske i smågodt-avdelingen !
Så dro vi etterhvert avgårde til dagens destinasjon som ble Nevlunghavn. Det er det en gratis parkeringsplass hvor du har lov å stå 72 timer. Virkelig et fint tiltak fra kommunen. Det er jo flere og flere parkeringsplasser som blir stengt for bobiler. Og dette var virkelig en liten perle.


Når kvelden var omme var vi vel en 3-4 bobiler som overnattet. Det var grått og overskyet men vi slapp unna regnet på vår sedvanlige kveldstur .
Mange nydelige hvite hus med flotte hager. Og her er både epler, pære og plomme klar for innhøsting. Har nok vært en fin sommer her ja. Og i morgen ser det ut som vi skal få en fin sommerdag vi også.

Kommentarer