12.08.22 Med Albert på tur


Bloggen vår heter jo Days of Wine and Woofers og siden vi var på tur sist nå i våres har vi fått oss en ny voff - dvergdachsen Albert som nå er blitt 4,5 mnd gammel. Stueren har han vært siden han kom i hus så vi kunne sikkert reist på tur før men denne sommeren skulle vi liksom være hjemme og på hytten. Selvfølgelig. Med den verste sommeren siden 1964 har vi sittet der i drittværet. Men nå fant vi ut at nok er nok og på tide å komme oss ut i verden.


Skodden hang lavt over Sandviken da vi forlot Bergen med kurs for Osøyri. Turde ikke dra så langt i tilfelle dette skulle bli helt gale. 

Turen gikk veldig greit den i det nye buret. Albert slumret i vanlig stil og selv bilkjøring-hateren Maggie syntes å ta det med ro. 


Og tenk da vi kom til den flotte bobilhavnen på Os skinte solen ! Hadde en gang en kollega som bodde på Os og hun påstod alltid at det var finere vær der enn i Bergen. Nå tror jeg på henne. 


Kom frem i to-tiden og da smakte det godt med et glass lett-øl og litt røkelaks på kaikanten.


Besøk av Havnesjefen med familie fikk vi også. Tror aldri jeg har sett svanepar med så mange som 5 unger før. Ihvertfall ikke så sent i sesongen. Men svanefar passet godt på de små - knurret litt til Maggie da hun kom for nær kaikanten.


Mye som foregikk utenfor vognen, båter til og fra og mye kjøring ut til moloen med fiskere. I tillegg var det en uterestaurant som serverte gratis musikk til hele Osøyri så vi lurte litt hvordan det skulle gå med søvnen. Men sovnet gjorde vi og våknet ikke før kl. 9 om morgenen ! Ikke mange andre med 4,5 mnd gammel baby som kan si det !

Kommentarer