Spring Bank Holiday - Wolverley

Så var vi begynt på turen sydover. Det er 276 km å kjøre i dag, fra Thirsk til Wolverly like sør for Birmingham.


Etter å ha hatt flere dager med kulde og overskyet vær er det vel typisk at den dagen vi skal kjøre i timesvis er det nydelig vær.Vi stopper for lunch på en av motorveiens serviceområder og da var vi heldig. Det var faktisk en av de fineste vi har vært på. Her var eget område for lufting av hunder (der vi traff 2 dachser) og alt var så pent og blomstrende. Så til tross for mye helge-trafikk fikk vi nå en hyggelig kjøretur tross alt.
Vi tar inn på Caravan & Camping sin plass i Wolverley. Nærmeste småby er Kidderminster og nærmeste storby er Birmingham. Her har vi vært for mange år siden men eneste vi husker var puben utenfor porten ved kanalslusen. Vi er sliten etter kjøreturen, Ray er slapp etter forkjølelsen så vi spiser middag inne og tar en tidlig kveld.


Lørdag går vi tur langs kanalen. Den er ganske smal og i slusen er det ekstra trangt.Når vi tar av fra kanalen er det stier i skogen og forbi gårder vi kan gå på. Øverste bilde er av «blåklokke-skogen» - Bluebell woods - som det er sesong for nå. Enkelte steder er skogbunnen helt blå. Vi visste ikke at det var en slik skog her så vi dumpet nå over denne lille flekken helt tilfeldig. Så vi hadde en veldig fin dag og det ble den siste gode dagen på en stund.En fordel med å være pensjonist når det er Bank Holiday er at du slipper å reise hjem mandag ettermiddag. Så plutselig hadde vi hele campingplassen omtrent for oss selv. Men tirsdag morgen drar vi videre. Onwards and upwards.

Kommentarer