09.05-10.05.22 Flensburg - Strømstad 785 kmVi trodde vi hadde vært veldig lur da vi overnattet på Cittipark i Flensburg om natten fordi rett over gaten lå en Anicura veterinærklinikk som vi ville gå på når de åpnet mandag morgen. Men den gang ei. Har dere timebestilling ? Spurte damen. Nei, men kan vi få en - spurte Mona håpefullt. Første ledige time var onsdag ! 


Hva gjorde vi før vi hadde Google ? Ikke vet jeg. Vi fant en veterinær 15 min borte, på andre siden av Flensburg og der var det vanlig mandag morgen kø-ordning. Inn å registrere deg, og så vente utenfor til du ble ropt opp. Det var munnbind og kun en kunde inn om gangen. Litt rart for på kjøpesenteret myldret det av folk uten munnbind. Men helt greit for oss. Vanlig sjekk når vi forlater vognen: munnbind-telefon-seddelbok-hundepose. Denne veterinæren hadde praksis hjemme i huset, det har vi opplevd flere ganger i Tyskland. Og så betalte vi 15 euro i stedet for 25 som Anicura skulle ha. En time å vente ble det, men hva gjør det i finaveret.
Så var det bare å rulle videre på fine danske motorveien. Rapsåkrene ser ut til å følge oss på denne turen. Lyser opp uansett hvilket land vi befinner oss i. Og så må vi alltid ta bilde når vi kjører over Storebælt. Like imponerende hver gang selv med halve frontruten full av døde insekter.
Det er rolig på veien men det blir litt kø når vi nærmerer oss København. At klokken er blitt 15.30 hjelper vel heller ikke. Da vi kommer forbi Kastrup kommer et Norwegian fly inn for landing rett foran oss.Etter å ha kjørt over Øresund broen kjører vi til en marina i Limhamn utenfor Malmø. Her ser det ut som de holder på å bygge en helt ny by, det er  liksom hundrevis av nye hus og blokker alle steder.Flott stellplass her. Litt vind selvfølgelig men ellers nydelig. I det fjerne kan vi se Øresundbroen. 

Neste dag får vi regn og da får Bergenseren overta rattet. Det er på tide. Mona har ikke kjørt siden vi forlot Norge i februar. Så da passer det fint å få trene seg opp igjen på fine øde motorveier i Sverige. Vi tar inn på en stellplass i utkanten av Strømstad og spiser Taco i regnet. 

Kommentarer