06.05.22 Canterbury - Kokkelbeek 203 kmEnda så mye vi reiser er det liksom noe spesielt med en sjøreise og spesielt når du har bestilt en spesiell avgang og betalt billetten og den ikke kan refunderes. Så vi våknet lys våken kl. 6 i morges . Lå og drakk te og drøyet en time til men så måtte vi bare opp på bena. Selv Maggie hadde problemer med å slumre i vinduet. 

Vi skulle ikke være i Dover før kl. 12.30 men vi har en slik billett at du kan ta en avgang før hvis det er plass. Og det benyttet vi oss av. Tok 11.55 ferge istedet for 13.15. Den klarte nå å være en halv time forsinket så det ble nå ikke allverdens besparelse. Det var nydelig overfart i deilig sol og med samme ferge som vi hadde ankommet England med. Vi holdt oss for det meste på dekk for vi hadde selskap av 3 busslaster med skolebarn ( alle gutter !) sånn i 10-12 års alderen og det støynivået de klarte å holde i salongen var ganske utrolig.Kjører i land i Calais i deilig sommervær, det er 22 grader. Så vi har ikke tenkt å dra så altfor langt i dag. Flott fransk motorvei. Litt mer humper da vi krysser grensen til Belgia men ikke så verst der heller.


Finner oss en stellplass på en bondegård utenfor Antwerpen og får noen timer i solen før vi trekker inn for å spise sen middag. På bildene ser det ut som vi er alene her men det er faktiskt 16 vogner her, deriblant flere med hund.
Kommentarer