19.04.22 M25-moro og pubovernatting.


Forlater Sandwich i dag og drar nordover. Overnatter på puben «The Wharf» i Northamtonshire, nærmeste by er Milton Keynes. Puben ligger ved The Great Union Canal og når du sitter i beergarden kan du se kanalbåtene komme forbi. Hundevennlig pub (de fleste synes å ha blitt det nå for tiden) så Maggie fikk nå være med inn. Men da vi spiste om kvelden fikk hun passe bilen ettersom det er mer avslappende når vi skal spise. Hun er blitt litt grinete med alderen så vi må alltid være på vakt om det kommer noen inn som hun synes er skummel eller en hund hun ikke liker trynet på.
Men før vi kom så langt hadde vi en del prøvelser på veien. Vi hadde planlagt veldig eplekjekt: A2 til M2 til M25 - gjennom Dartford tunnellen - M25 og så M1. Første tabbe gjorde vi da vi kjørte ut av campingen . Tytakjerringen ville ha oss gjennom Sandwich men det ville ikke vi så vi tok landeveien og havnet virkelig ute på landet, noen vanvittig smale svingete veier for å ende ved en bro hvor det var høyde 2 meter og noe. Vi er 3 med antennen. Så vi snudde og så da et busstopp. Kommer bussen fram kommer vi fram tenkte vi og fulgte bussruten til vi kom til en hovedvei.


Dette går jo greit, tenkte vi. Men så kom vi på M25 som er ringveien rundt London. Aldri i vårt liv har vi sett så mye trafikk. 


Her går vi inn i Dartfordtunnellen. Når du kommer sørover kjører du over broen. Det koster 2,50 pund å kjøre her som du må betale på nettet innen 24 timer. Vi betalte på forhånd for å være på sikre siden.


Da vi nærmet oss slutten på M25 eventyret innså vi at vi var blant de heldige. De som kom andre veien sto i milelang kø på to forskjellige steder vi kjørte forbi. Stakkars de som hadde ferge å rekke i Dover. Vi ble enig (veldig enig) om at vi skal ikke i nærheten av M25 engang når vi skal tilbake til Dover. 

Kommentarer