09.04.22 Palmelørdag ved den gamle mølleLitt lang kjøretur i dag. Det går stadig nordover og i dag skal vi forbi Rouen og mot den engelske kanal. Vi regner ca 3 timer. Det vi ikke hadde regnet med - og som skjedde fordi vi forandret GPS’en fra gratis til betalmotorvei underveis - var at i stedet for å kjøre i en stor ringvei forbi Rouen fikk vi nå sightseeing gjennom byen. Hei hvor det går.


Det var også vår gode venn Bybanen. Sikkert mange ombord der for vi fikk med oss på en plakat at det var gratis å reise om lørdagen.Heldigvis tok det ikke så lang tid før vi kjørte på en bro over Seinen og inn i en tunnell og så var vi ferdig med Rouen for denne gang.Nå er ikke landskapet så pannepakeflatt lenger og det er varierende jordbruk. På et tidspunkt ble vi forbikjørt av minst 20 politibiler.Men da vi kom til bompengeboden var det vi som kjørte forbi dem, de sto helt bom fast. Hadde de ikke firma-kreditt ?

Ved sekstiden kom vi til dagens endestasjon - en fredelig plett på jorden - Montreuil Sur Mer - der den lille campingplassen ligger helt nede ved elven der det er en gammel mølle. Litt trafikale utfordringer - gld vi har smal bobil. Selve byen lå på et lite høydedrag, lignet litt på smauene på fjellsiden i Bergen. 
Deilig å få dusje og kose oss med ferdig Lasagne fra L’Clerk denne gangen. Med litt påskevin naturellement.
Kommentarer