08-04-22 Bléré - Dreux - 184 km

Ikke allverdens lang kjøring i dag heller - 2,5 times effektiv kjøring. Første post på programmet i dag var dyrlegen. Det var bare 5 min kjøring fra der vi overnattet og stor fin parkeringsplass, de er vel vant til å ta imot heste-tilhengere. Vi kom fort til også - 5 min å vente - og 48 euro å betale. Det var med tablett og helseundersøkelse. Så da er det bare å bestille fergebillett så er Englandsturen i boks. 
Rett over gaten var det en ALDI butikk og vi tenkte det var lettvint å svippe innom der med vår vanlige huskeliste: melk - brød - middag. Men de hadde ikke fersk melk og utvalget for middag var minimalt. Nesten bare hermetikk. Der skal vi aldri gå mer. 

Resten av dagen var litt miserabel den også. Det var overskyet og regn. Så ikke noe spesielt å skryte av. 
Eneste som lyste opp var alle de svære rapsåkrene, har aldri kjørt gjennom noe distrikt før hvor det har vært så mye raps. Vi kjørte bare på gratis veier i dag og vi var enig om at veistandarden i Frankrike er fantastisk.Kanskje litt mer humpete huller i landsbyene, men som sagt hovedveiene på landet er det ingenting å si på.Overnattet på en camperstop utenfor byen Dreux vest for Paris. Holdt oss innendørs - spesielt da regnet gikk over til en lett blanding med sludd - valleslette kaller vi det i Bergen. Huttetu !

Kommentarer