24.04.22 Au revoir Biarritz

Nok en deilig dag men vi har besluttet at to dager «på gaten» er nok så vi tenker å finne oss en campingplass i dag. Men Maggie stemte for en formiddagstur på stranden så da ble det det i første omgang. 


På denne stranden får hundene lov å løpe løs om høsten/vinteren/våren. Her er også langt unna kjøretøy så vi kunne trygt slippe Maggie løs. Det var jo litt deilig. 


Nyskjerrigperen Maggie måtte jo bort å sjekke hva surferen drev på med, men å følge ham ut i vannet betakket hun seg for. Det var sikkert ideelle forhold i dag for det var mange surfere som lå og vaket uti bølgene.


Mens andre har andre hobbier - som litt plain air maling. Far har tatt malersakene med seg men noe maling har det foreløpig ikke blitt. Det var jo ikke spesielt fristende med alt regnet i Spania heller.

Men så er det tid for å dra videre - bare 66 km og en times tid å kjøre i dag. Vi skal til Narosse - 5 min utenfor byen Dax.


Her er vi på landet - campingplassen er i tilknytning til en gård men vi klarere ikke helt å finne ut hva slags. De selger gåseleverpostei men vi kan verken se eller høre noen gjess. Ikke går det an å spørre heller - her snakker de bare fransk. Det er vel en 6-7 andre bobiler her, en salig blanding av franskmenn, belgiere og nederlendere. Ingen restaurant i nærheten så da ble det stekt fisk fra lokale supermarkedet. Og fiskedisken var meter på meter med fersk sjømat. Helt utrolig. 

Kommentarer