23.02-02.03.22- Uke 1 - Driving Miss Maggie

Etter at vi ankom Bonterra onsdag ettermiddag i sol og fint vær var det et sjokk å våkne torsdag morgen til regnevær og nyhetene om at Putin hadde invadert Ukraina. 


Så de første 2 dagene her ble det mye brakkesyke og depp. Men heldigvis lørdag ble det fint vær igjen (regnværet varer jo aldri lenge her - vi er jo ikke i Bergen akkurat). Så da fikk vi rigget til «uteboden» og mattene og slå opp markisen. Den måtte vi faktisk slå opp på Youtube for å finne ut hvordan den fungerte - har ikke brukt den før ! Deilig også med den nye boden vi kjøpte før vi reiste. Nå kan syklene og hagestolene stå tørt om natten slik at vi slipper å slå sammen alt sammen hver kveld. Det kommer mye dugg om natten. Noe annet som er nytt er «sykkelkurven» til Maggie. Vi har prøvd en del varianter der.Første gang var med vanlig sykkel og vanlig bur. 

 

Så fikk hun sitte i ryggsekken til Fredrik. Men mor syntes ikke dette var godt nok så hun importerte en spesiell K9 sekk fra USA.


Uten at det var den helt store suksessen heller. Verste var at folk vi passerte pekte og lo når vi suste forbi.


Så ble det spesialinnkjøpte Brompton sykkelvesker. Hverken Maggie eller (eks) samboer Teddy var spesielt imponert.Så her er nå årets variant: sykkelkurven Buddy fra Sykkelpikene i Bergen. So far so good.

Foreløbige første utflukt ble nordover på strandpromenaden der vi selvsagt «feiret» jomfruturen med en øl.I dag onsdag har det vært mer feiring ettersom Ray har gebursdag. Da ble det en deilig lunsj på terrassen til hotel Voramar.Og her fikk vi også være med på nye nytt. QR kode for å få menyen. Ingen plastmeny på 4 språk lenger. Så her må gamlingene fram med telefonen og laste ned. Ikke rart det er mye nytt for oss, vi har jo omtrent ikke vært på restaurant på 2 år !


Vi har vært mange ganger på terrassen på Voramar og hatt ettermiddagsdrink «sundowner» men aldri spist der, men dette måltidet ga absolutt mersmak. 2 middag, 2 dessert og 4 glass vin kom på €50, ikke noe du gjør hver dag - men vi har jo 2 år med hjemmesitting å ta igjen !

Kommentarer