21.03.22 - Benicassim - Zaragoza - 332 km

 Det ble egentlig litt trist avskjed med Bonterra i dag ettersom vi egentlig skulle vært der 2 uker til men holdt ikke ut regnet lenger. Vi har funnet ut at i Bordeaux og deromkring skal det være fint vær hele denne uken - så vi setter kursen dit. Noen bruker Google for å finne reiseruter - vi bruker YR. 


Så da blir det farvel til oversvømmede appelsinlunder. Vi skal over det spanske høylandet mot  nord-spania i dag. Vi har kjørt her flere ganger før og det er en fantastisk flott vei å kjøre, selv i regnvær som i dag. 


Lurer på om det noen gang kommer 4 felts motorvei over Hardangervidden ? Ikke i vår tid i alle fall. Og kanskje det er like bra. Det er så bra vei at selv Maggie som vanligvis er nokså amper ligger og døser i buret. Det er svært lite trafikk så alle hjerter gleder seg i grunnen.


Litt mer trafikk da vi kommer til dagens overnatting i Zaragoza. Her er det så svær rundkjøring at det benyttes trafikklys for å holde styr på innkjøringene. Mona var litt glad det var Ray som kjørte da, han er vant til slike i England. 
Dagens innsjekking på Camping Ciudad ble litt dramatisk da en idiot av en nederlender klarer å rygge campingvognen inn i fronten på vår bil - men heldigvis - sikkert på grunn av sakte fart - fikk vi ingen skade på bilen. Ray sto på fløyten uten at han tok notis av det. Så en liten hvit ankerdram smakte ekstra godt i dag. Sluttet å regne har det også, tørt og fint på bakken men dyret ønsket ikke å utforske terrenget så det ble innekveld på alle mann. 

Kommentarer