17.03-20.03.22 - Uke 4 - Hasta la vista Benicassim

Dette skulle være uke 4 av i alt 6 uker på Bonterra men i helgen tok brakkesyken overhånd pga av været og da værmeldingen viste solid med regn de neste 8 dagene orket vi ikke mer.


En dag var det såpass opplett at vi syklet på strandpromenaden og tok en kopp kaffi m/croissant. Noe som spurvene fikk med seg selvfølgelig, de er jo utrolig sjarmerende. Men vi kunne ikke kaste noe bort til dem for da hadde Maggie vært der som et olja lyn. 


Det har tydeligvis vært storm i Middelhavet for det er brenninger nå, det er ellers ganske rolig sjø her. Men for det meste regnet det. Og da er det jo begrenset hva du kan finne på.Som å spise apple crumble med custard og is. 


Eller slå deg på flasken og ta en Happy Hour klokken 3 om ettermiddagen. Men i lengden blir dette for trøttsomt. Så da det var opplett og noen solglimt om søndagen som var nok til at ute-teltet ble tørt og kunne pakkes, samt mattene og ellers det vi hadde ute, inkludert Maggie sine leker kunne samles og taes inn tørt, tok vi beslutningen om at nok var nok.Så da «sa vi opp» kontrakten og mandag morgen var det bye bye Bonterra (for denne gangen !)
Kommentarer