10.03 - 16.03.22 Uke 3 : The Rain in Spain falls mainly on Benicassim

Ikke helt sant, det er regnvær over hele Spania. Og her i Benicassim kan vi prise oss lykkelig fordi vi har rent regn. Fra Valencia og hele kysten nedover har de fått regn med rød ørkensand som har grist til alle steder. Men når de nå melder regn i over en uke fremover er det mistrøstig, må si det. Men før helgen hadde vi noen fine dager, må innrømme det. 

Vi tok selfie på terrassen - lite ante vi at det nok blir lenge til sombreroene kommer på igjen.

Og dyret koste seg. Ligger i solen til hun blir varm, flytter seg til skyggen, ligger der en stund og så tilbake i solen igjen. 

Etter en uke på betennelsesdempende og smertestillende er der ingen forandring på Maggie. Så vi tenker at nå får vi søke plass for henne på gamlehjemmet borti gaten her.

Virkelig flott sted, hadde sikkert fått det greit der. Men det går jo ikke så nå på mandag bar det avgårde til veterinær Olivia for å ta blodprøve. Noe som het geriatri-test, som bl.a skal sjekke thyroxsin-nivået, en del gamle hunder får jo thyroxsinmangel som gjør dem lat. Og denne gangen ble veterinærbesøket en stor opplevelse for Maggie. Hun har jo jaget katter hele sitt liv og nå traff hun plutselig en hunde-vennlig katt !
Det var Kati - dyrlegen sin katt som lot Maggie snuse på seg både foran og bak - og Maggie var helt fasinert. Katten var igrunnen mer interessert i pedalene på mor sin sykkel, gudene må vite hva de luktet av. Så nå får vi vente på svaret på blodprøvene. Maggie var ganske rask og sprek de neste to dagene så vi lurte på om årelating kanskje var en aktuell begandling. Ingen som driver med det nå lenger…..

Ellers virker det som om Maggie elsker å råne rundt bakpå sykkelen til mor, vifter med halen mens vi kjører. Ellers blir det helst nødvendige småturer i regnet. Det er ikke det at det foreløbig har regnet så mye - det er bare en uendelig YR hele tiden. Vi har jo ellers vært vant med at i Spania høljer det ned en ettermiddag eller to og så ferdig med det. Men slik været er nå minner det styggelig om byen vi kommer fra. Og der har de jo sol selvfølgelig for øyeblikket. Men vi har nå fin temperatur. Kan fint gå tur i sandaler. Og engelskmennene her på campingen er jo i shorts som vanlig. Etter en uke med innesitting i bobilen blir det vel tvangstrøye som blir aktuell påkledning for oss snart.


Kommentarer