23.02.22 Beziers - Benicassim - 538 kmHer står vi nu i flokk og rad……. Ja vi er her vi også men vi drukner lett i skyggen av alle de store doningene. Veldig fin stellplass denne her i Beziers, godt opplyst om natten og alt fint og nytt. Litt klabb og babb med inn- og ut-kjøringsbommen. Du må først ut og betale på en automat og da får du en billett. Denne stikker du i portåpneren og bommen går opp. Bortsett fra at det gjorde den ikke da vi kom. Lettere panikk. Bak oss i køen stod en tysker og de kom og innvolverte seg og med felles innsats fant vi et merke i asfalten der hjulene skulle stå og da gikk bommen opp ! Neste morgen var det samme drama da tyskeren skulle ut. Helt bom fast uansett hva han gjorde. Så kjørte han til siden og en franskmann kjørte fram, inn med billetten og vips opp med bommen. Og tyskeren pilte etter på samme bom-løften. Flere andre franske kjørte ut uten problemer og det gjorde vi også ! Puh !Vi er i vinområdet Laguedoc og det er milevis med vinranker. Vi nærmer oss spanskegrensen nå og i det fjerne ser vi Pyreneene med snø på toppene. Vi har fått behagelige 14 grader og må av med ullgenseren og på med t-skjorten når vi kjører. Deilig !Når vi kjører over grensen til Spania blir motorveien gratis. AP7 var tidligere betal men er nå gratis fra grensen og til Alicante. Det er en del trailertrafikk men etter å ha passert Barcelona og senere avkjørsel til motorveien mot Zaragoza blir det relativt fredelig. På et tidspunktet kjører vi over en kryssorfavoritt : «elv i Spania» = Ebro. 
Så er det vår avkjørsel på motorveien og ikke lenge etter er vi ved rundkjøringen inn til Benicassim. Da er innsjekking på Bonterra Park neste post på programmet. Siden vi var her sist har de oppgradert fra 4 til 5 stjerner og vi lurer litt på hva det innebærer bortsett fra på regningen !
Det er 6 ledige plasser da vi kommer og vi velger en plass ganske nærmt porten ut til friområdet. Vi har jo en med oss som kanskje kan være litt vel trengende tidlig på morgenkvisten. Klientellet ser ut til å være den vanlige blandingen av tyskere, engelskmenn og nederlendere. 
Før vi ankrer opp får «Tyttebæret» en grundig utvendig vask. Så får vi ta det innvendige i morgen. Nå er vi litt sliten og sulten så da blir det en rask tur på Lidl borti gaten for serranoskinke og hvitvin.

Vi rekker akkurat å få spredd oss litt på terrassen før kvelden kommer.Da var det tid for middag på restauranten. 3 retters middag med vin for 13.95. Det var bare altfor mye mat. Vi får ta a la carte neste gang. 

Kommentarer