19.02.22 Gøteborg - Eggebek -644 km

Ja nu er det dags, som svenskene sier. Blå himmel og forholdsvis lite vind. Da er det bare å koste på nedover Vestkysten. 
Litt gøy med gule og blå høyballer.På Øresundsbroen var det ingen restriksjoner i dag og det gikk helt greit med den vinden som var for den kom rett på nesen og ikke fra siden.Fikk noen kraftige regnbyer over Sjælland og samtidig leser vi at det på Storebæltbroen er satt grense på 15 s/m for campingbiler under 3500. Ray mente vi egentlig ikke er campingbil men en varebil (med senger ha ha) så vi skulle slippe over, men Mona var mer skeptisk. Ekteskapelig enighet ble ikke oppnådd. Men vi var heldig - broen hadde fri ferdsel og vi kjørte greit over, samme her som på Øresund, vinden kom rett på nesen. 

Så var det litt sen lunsjpause på en rasteplass på Fyn før vi kjører over Lillebælt og svinger til venstre mot Tyskland. Det blir skumring innen vi krysser grensen. Tar sikte på en camperstop utenfor Flensburg på en Gasthof i den lille landsbyen Eggebek. Sitter i bilen og planlegger middag og kald pils. Ray tror de sikkert bare har schnitzel mens Mona håper på en Hamburger, det er vel disse trakter den stammer fra. 
Men gasthofen er stengt. (Er det resultat av korona ? De har vel neppe så gode støtteordninger her i Tyskland som vi har hatt i Norge) Det står en tysk bobil på parkeringsplassen og Mona går over for å høre hva ståa er. De vet ikke mer enn oss egentlig men har nå ankret opp for natten og koblet til elektriken. Kanskje det kommer noen rundt og tar penger (10euro). Så da ble det rødvin fra Fjellbacka og Falukorv med potetmos. Kanskje vi får pils og schnitzel i morgen, det blir nok en dag til i Tyskland. Kommentarer