17.02.22 Moss-Gøteborg 208 km

Ikke alltid at ting går etter planen. Vi hadde optimistisk planlagt å komme til København i dag men så var det dette med bobil-vett regel nr. 4: Lytt på værmelding før du legger ut på tur. Og i morgen er det meldt storm i Danmark og Nord-Tyskland med opptil orkan i kastene. Så etter en del (uendelige) for og imot og vet ikke og hva gjør vi nå dikkederinger; blir avgjørelsen om å grave oss ned i Gøteborg tatt. Her har vi lagt værfast før og det er en veldig bra campingplass med fine turer for Maggie.


Maggie stemte for kort tur til Gøteborg med tur i skogen.Første stopp ble dog like utenfor Uddevalla der vi måtte sikre oss nødproviant.


Skal jo benytte oss av kortreiste produkter og her fant vi en rødvin fra Fjällbäcka - ikke verst - og til en pris en vanlig vestlending kun finner i våte drømmer - 225 SEK.
Flotte svenske motorveier. I forhold til de tyske må de jo omtrent omtales som folketom ! Vel ankommet Lisebergsbyn camping benytter vaktmesteren anledningen til en kattevask av Tyttebæret. Veisalt og skit. Helt ufyselig. 
Mens Maggie og mor tok en promenad (som man sier her i Sverige) i skogen.Det er 4 bobiler her og noen fastboende campingvogner så her er god plass. Litt deilig å vite at vi ikke skal noen steder i morgen. Værfast anno januar 2010. Da var det snøen som stoppet oss. Da var vi på vei til vår første bobiltur til Spania.

Kommentarer

Legg inn en kommentar