15.02.22 El Spania Por Favor

Endelig ! Etter 2 år med pandemi ser det ut som vi igjen kan dra på Tyttebærtur til sydlige breddegrader. 
Det tar sin tid å gjøre seg klar for langtur, mye i huset som skal ordnes, skru av vannet og slikt så klokken blir ett før vi kommer avgårde og enda en time på Åsane senter - solbriller som måtte repareres og ny elektriske tannkoster som måtte fornyes.Gubben er fornøyd nå - endelig på veien og fin fergetur til Stord. Her var det ny ferge siden sist - nå har de egen avdeling i salongen hvor det er tillatt med hund ! Hatten av for Torghatten fergeselskap.  

Neste fergetur over Boknafjorden var litt mer rusket, det blåser og regner men likevel under Monas toleransegrense så vi kom oss nå over. Satt i bilen denne gangen så vet ikke hvordan det var med hunder ombord. Er nå bare 20 minutters tur uansett. 

Vått og trist landskap i dag. Det har jo omtrent regnet eller snødd siden jul så det er jo ikke noe nytt. Så desto mer er jo Spania etterlengtet denne gangen. 


Det er mørkt da vi ankommer Stavanger og da er det på tide for oss gamlinger å avslutte kjøreturen. Vi fortsetter til nabobyen Sandnes og tar inn på Sandnes kommune sin bobilparkering ved havnen. Klokken er 18.30. Tid for Toro asiatiske kylling med nudler og litt Pinot Noir. Kommentarer