09.09.21 På farten igjen

Så kom høsten og vi er klar for nye eventyr på hjul.Fikk fiber installert i heimen i dag så det ble litt sent før vi kom oss avgårde. Kjørte til Halhjem og hadde nydelig overfart til Sandviksvåg.

Måtte jo ha kaffi og svele på ferjo må vite. Og frøken håpefull var jo på plass selvfølgelig. Der det er mat er det håp.

Dagens havn for Tyttebæret fant vi fort - vi svingte til høyre da vi kom av fergen og vipps var vi ved det som ble dagens destinasjon - Fitjar. Her har vi aldri vært før til tross for alle gangene vi har vært på Stord. Det har jo enten vært E39 (også kalt Rally Stord ) eller seiling forbi - enten på utsiden eller opp Langenuen. 


Men i dag ble det altså «Larsenkaien». Her er det plass til 3 bobiler - og det er jo akkurat passe er det ikke ? Koselig liten «landsby» - Fjordhotell med servering, Spar supermarked og strikkebutikk ! Og så Larsens butikk der de omtrent har alt; vi byttet gassflaske så nå skulle vi ha nok til hele ferien med 2 fulle flasker. Kirke og rådhus er her også. 
Det er torsdag i dag så det var komle-buffè på Fjordhotellet. Men det ble nedstemt av vaktmesteren så det ble kylling-salat ombord i stedet. 
Så da kunne kveldsroen senke seg over havnen. Litt skyet men deilig og varmt for september å være - 21 grader. 

Kommentarer