30.06.21 Dårlig begynnelse - fin avslutning på dagen

Vi har vært på en del akutt-besøk på verksted med bobilen gjennom årene, både i England, Sverige og Frankrike. Men aldri i Norge. Inntil i dag. Vi hørte det var noe gale med motoren da vi startet i morges. Bobilcampenen drives jo av Shell stasjonen her og vi spurte om de hadde peiling men det hadde de ikke men de fortalte at det var et verksted 600 m nedi veien. Vi kjørte forsiktig ned dit og de kunne heldigvis hjelpe oss om et par timer.Her ville de ikke kjøre bilen inn men hentet bergingsbil for å taue den inn på verkstedet ! Gjett om vi var helt på tuppa !Heldigvis fant de ganske raskt hva som var i veien og heldigvis trengte de ikke noen reservedeler så etter et par timer fikk vi bilen tilbake -frisk og rask og klar for nye veier. Det var 2-3 timer å kjøre i dag og klokken var nå blitt 4 så det var bare å koste iveg.


Fine veier i dag og etter Fauske holder vi følge med Nordlandsbanen deler av veien.Noen steder går banen helt nedi sjøkanten.

Målet i dag var Saltstraumen og vi kommer frem tidlig på kvelden til strålende sol. Vi var for sliten til å lage middag så vi hadde noen ferdige kyllingwraps med et glass hvitvin. Så gikk vi bort for å se på strømmen.

Her sto en del mannfolk og fisket og i morgen planlegger Ray å slå til med sluken.


Kommentarer