03.07.21 Kalender-bilder-dagen

Det var ganske varmt da vi våknet i morges og da vi sjekket Yr holdt vi på å ramle av stolen. I morgen natt er det ventet 30 grader ! Vi fikk nærmest panikk ! Vil påstå at det er nærmest klin umulig å sove i en bobil i sånne temperaturer. Alt er jo greit så lenge du kjører men når du stopper forsvinner jo airconditionen. Da hjelper det aldri så mye å ha markisen ute. Så vi ringte rundt og fant ut at på Scandic i Sandnessjøen hadde de klima anlegg. I morgen natt altså. I dag er det bare noen og tyve. Og fin bris. Så vi legger trøstig i vei.I serien «spektakulære» utedo kom vi i dag til Urædd-plassen. Dette skal være et av verdens vakreste utedo !I tillegg er her reist et minnesmerke over ubåten «Urædd» som gikk på en mine her på vei til et sabotasjeoppdrag under krigen.Og så var det et veldig flott anlegg for kaffepause. Hadde ikke særlig lyst å reise videre på en dag som denne.

Det blir 2 ferger i dag en kort og en lang. Mye flott natur. En ren fornøyelse å være på tur i dag. En lang tunnell under Svartisen var nå litt vel lang og smal og mørk men det var fort glemt da vi kom ut:


Wow - helt fantastisk. Første ferge var Forøy - Ågskardet. Ikke noe imot å vente når man har så fin utsikt og så flott vær. Tok bare et kvarter eller så.Neste ferge var Jektvik - Kilboghamn. Den tok en drøy time og her var det en del ventetid men hva gjør det når du kan kjøpe softis med sjokoladestrø på kaien.
Koste oss på fjorden i dag. Selv om fergen var en gammel holk - sikkert like gammel som Mona og skulle forlengst gått til opphogging.Etter 2 stressende netter (med Maggie) på campingplass valgte vi i dag å finne en liten plass ved en liten fjord som vi hadde helt for oss selv. Akkurat passe varmt og et glass kald pils og bølgeskvulp. En dag vi vil huske lenge. Og når England slo Ukraina 4-0 var jo dagen perfekt. 


Kommentarer