02.07.21 Bodø

Overskriften her stemmer ikke helt med hva som skjedde i dag men det kan vi komme tilbake til. 
Etter vanlig morgen/avreise rutiner forlot vi Saltstraumen camping og satte kursen for Bodø 40 km borte. Men først ville vi ta en titt på Norsk Luftmuseum. 
RAF Hurricane
m
RAF Spitfire


Norwegian fly uten rød nese. Tydeligvis en tidlig modell.

Det var nå egentlig bare Ray som var interessert så han gikk inn alene mens Mona og Maggie gikk tur i parken og slappet av i bilen. 

Da museumsrunden var over bestemte vi oss for å stikke bort på kjøpesenteret som var rett borti veien. Et par joggebukser og litt matvarer var målet for turen.Og her er en advarsel: Gå ikke på City Nord med mindre du er godt kjent og ikke kommer gående ! 

Vi gikk rundt og rundt i evigheter for å finne en dør til å komme oss inn. Og det var jo bare begynnelsen. 
SÅ måtte vi finne butikkene vi skulle ha. Opp og ned og fram og tilbake. Rundt og rundt.
Enden på visen var at vi brukte opp all vår energi inne på dette. Så vi orket ikke reise ned til sentrum - spesielt ikke da rushtrafikken startet.
Så bye bye Bodø - vi reiser ut på landet. Det er sol og varmt så vi finner ut vi må finne oss en camperstop, ikke campingplass - nå i skoleferien er det fullt med unger på sykkel/sparkesykkel så Maggie går helt bananas. Du tror hun vil gi opp etterhvert men hun er like rasende når de kommer forbi for tiende gang som første.

Vi stopper dog på Storviksanden camping fordi alt vi kan se fra veien er en lang rad med bobiler på asfalt så vi trodde vi var trygg, men jammen var der ikke campingvogner også med de førnevnte ungene. 


Maggie kjøler seg i bekken.
Nydelig strand og en liten butikk, her kan du være lenge - om du ikke har en lavbeint terrier.

Kommentarer