29.06.21 Farvel Lofoten

I dag var tiden kommet for å forlate Lofoten og komme tilbake til fastlandet. Der hadde vi to valg - enten fergen Lødingen - Bognes eller å kjøre rundt via Tjeldsundbroen. Etter en del diskusjon ble valget å holde oss til landeveien så broen ble valgt. Den ble bygget i 1967 og Lo-fast forbindelsen som sto ferdig i 2007 gjør at det er mulig å komme til Lofoten fergefritt. Og slik ble det for oss i dag.


Etter Tjeldsundbroen kjørte vi forbi Evenes flyplass og kom til Bjerkvik der vi sa farvel til E10 og snudde nesen sørover på E6. Det var Mona som kjørte i dag og da ble det smått med bilder for å si det mildt. Men da vi like før Narvik kjørte over den flotte Hålogalandsbroen måtte Ray dra fram mobilen å ta dagens bilde:

Vi har hatt en fantastisk flott tur siden vi krysset broen for 14 dager siden men vi har hatt mye kaldt og grått vær. Men denne tegningen i Daily Mail fikk oss nå til å dra fram smilebåndet:Dagens overnatting ble på Innhavet bobilcamp der vi også overnattet på veien opp. Så flott bobilplass drevet av Shell stasjonen her på dette lille stedet. Er vel 30 plasser og smekk full hver kveld. Og en litt minnerik kveld ble det jo - i ettertid tror jeg alle engelskmenn vil si : «hvor var DU da England slo Tyskland 2-0 ?»

Jo vi var her - på Innvik bobilcamp.
Kommentarer